Tailor-made business trips

with personal guidance

Business trips

New energy and inspiration for your company or team

Voor een zakelijk verblijf in Marrakech kunt u kiezen uit een waaier van mogelijkheden: van een super-de-luxe vijfsterrenhotel tot een kleinschalige riad (boetiekhotel) of luxe privé villa. Denk verder aan een tocht per jeep of quad (of kameel!) met overnachting in de woestijn, een proeverij van Marokkaanse wijnen, een bezoek aan een authentieke hammam, entertainment c.q. relaxen in de vorm van clubbing, een bezoek aan een muziekcafé of een ronde golfen op één van de schitterende, onder architectuur aangelegde 18 holes-banen in de omgeving. Begeleiding van foto-, film- en/of video-opnames in en rond Marrakech, incl. opvang van de crew en regeling van transport. Onderaan de homepage (bij reviews) kunt u de positieve feedback van eerdere tevreden deelnemers lezen.


Anniversary

Vier het jubileum van uw onderneming met uw medewerkers en/of relaties met een unieke reis naar           en door Marrakech. Mister Marrakech garandeert u optimale credits! 


Staff trip

Met een geheel verzorgde personeelsreis naar Marrakech toont u uw waardering voor uw medewerkers.  Die ‘beloning’ is belangrijk voor motivatie, betrokkenheid en ook op de langer termijn voor beperking van het ziekteverzuim. Een georganiseerde reis naar Marrakech versterkt de onderlinge banden en geeft extra energie voor het behalen van gezamenlijke doelstellingen. Waardering is de aanjager van loyaliteit en prestaties.SeminarsPresentation/product launchIncentive