Voyage d'affairs sur mesure

avec un accompagnement personnel

Voyages d’affaires

Une nouvelle énergie et l’inspiration pour votre entreprise et votre équipe

Voor een zakelijk verblijf in Marrakech kunt u kiezen uit een waaier van mogelijkheden: van een super-de-luxe vijfsterrenhotel tot een kleinschalige riad (boetiekhotel) of luxe privé villa. Denk verder aan een tocht per jeep of quad (of kameel!) met overnachting in de woestijn, een proeverij van Marokkaanse wijnen, een bezoek aan een authentieke hammam, entertainment c.q. relaxen in de vorm van clubbing, een bezoek aan een muziekcafé of een ronde golfen op één van de schitterende, onder architectuur aangelegde 18 holes-banen in de omgeving. Begeleiding van foto-, film- en/of video-opnames in en rond Marrakech, incl. opvang van de crew en regeling van transport. Onderaan de homepage (bij reviews) kunt u de positieve feedback van eerdere tevreden deelnemers lezen.


Célébration

Vier het jubileum van uw onderneming met uw medewerkers en/of relaties met een unieke reis naar           en door Marrakech. Mister Marrakech garandeert u optimale credits! 


Voyage du personnel

Met een geheel verzorgde personeelsreis naar Marrakech toont u uw waardering voor uw medewerkers.  Die ‘beloning’ is belangrijk voor motivatie, betrokkenheid en ook op de langer termijn voor beperking van het ziekteverzuim. Een georganiseerde reis naar Marrakech versterkt de onderlinge banden en geeft extra energie voor het behalen van gezamenlijke doelstellingen. Waardering is de aanjager van loyaliteit en prestaties.SéminairesPresentatie/productlanceringIncentive