Singles

Ben je graag single maar mis je soms een klankbord? Of heb je je partner verloren maar zit je nog vol levenslust? Dan is zo’n relaxte singlesvakantie geknipt voor jou! De singlesreizen van Mr. Marrakech kenmerken zich door  de gemoedelijke sfeer, de leuke activiteiten en professionele reisleiding – Mr. Marrakech himself natuurlijk – die altijd voor je klaarstaat. De groepen zijn niet te groot – maximaal 20-24 personen –waardoor deze reizen altijd een persoonlijk karakter hebben. Als dit concept je aanspreekt ben je van harte welkom om mee te gaan op een van mijn mooie singlesreizen. 

Behalve kennismaken met de onnavolgbare cultuur van Koningsstad Marrakech, leer je tijdens deze geselecteerde groepsreis vanzelfsprekend ook de andere deelnemers beter kennen. Of dat nu is gedurende een van de activiteiten die op het door jou gekozen programma staan of tijdens de ontspannen uren, die je naar eigen inzicht mag invullen – heerlijk aan de rand van het zwembad bijvoorbeeld of slenterend door een palmeraie. Maar uiteraard kun je kiezen uit een reeks van activiteiten, zoals: Een kookcursus voor authentieke bereiding in de tajine, voorafgegaan door een bezoek aan de specerijenmarkt om inkopen te doen en afgesloten met de zelfbereide lunch. Een team-puzzelwedstrijd in de trant van “Wie is de Mol”. Een kamelentocht naar het Atlasgebergte met overnachting in de woestijn. Les in pottenbakken van een Marokkaanse keramist. Bezoek aan een hammam (ja, wel met gescheiden M/V afdelingen). Een wijnproeverij. Wandeling over de exotische nachtmarkt Jemaa el Fnaa en entertainment in een bruisend muziekcafé.

marrakech-4409002_1920

Gegevens

  • 06- 242 198 99
  • info@mistermarrakech.nl
  • Luzernestraat 19-J | 2153 GM | Nieuw-Vennep

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.