Excursies

Marrakech Shopping Tour

Een lekkere verse vruchtensap drinken op het Djeema El Fna plein, een bezoekje aan het museum D’Art de vivre en daarna struinen door de steegjes van de medina, met ruim 7000 winkeltjes en ambachtslieden die lederen tassen, schoenen, rieten manden en lampen maken…..

Kookworkshop

Een kookcursus voor authentieke bereiding van tajine, voorafgegaan door een bezoek aan de specerijenmarkt om inkopen te doen en afgesloten met de zelfbereide lunch.

 

Kameel-/Dromedaristour in het palmbos

Een ontspannen Dromedaristour van twee uur door de Palmbosjes van Le Palmeraie, een palmoase van enkele honderdduizenden bomen buiten Marrakesh. Gelegen aan de rand van het noordelijke deel van de stad.

Kameel-/Dromedaristour door de woestijn

Op slechts een halfuur rijden van Marrakech ligt de Agafay woestijn, aan de voet van het Atlas gebergte. Deze woestijn is geen zandwoestijn. Het is een maanachtig landschap -kaal, rotsachtig en ruig. Een avontuurlijke omgeving met diverse mogelijkheden. 

Quadtour

Een race door de woestijn met de nieuwste quad van twee uur door de Palmbosjes van Le Palmeraie, een palmoase van enkele honderdduizenden bomen buiten Marrakesh. Gelegen aan de rand van het noordelijke deel van de stad.

Overnachting in de woestijn

Mensen die van romantiek en/of avontuur houden, kunnen overnachten  in een authentiek tentenkamp, met eten en muziek maken rond het knapperende vuur onder het fonkelende uitspansel van de sterren. Een droom om nooit meer te vergeten.

Marjorelletuin

La Majorelle was ooit de privé-tuin van Yves Saint-Laurent. Het is een van de meest betoverende en mystieke tuinen in Marokko. De botanische tuin is een gigantische en weelderige stapel exotische planten en bomen uit de verste landen, ontworpen in 1922 als een heiligdom door de Franse kunstenaar Jacques Majorelle.

 

Gegevens

  • 06- 242 198 99
  • info@mistermarrakech.nl
  • Luzernestraat 19-J | 2153 GM | Nieuw-Vennep

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.